Juuse Saros torjui Predatorsin voittoon Bruinsista – sai torjuntatöissä ratkaisevaa apua myös joukkueen hyökkääjältä

NHL-vahvistuksia Juuse Saros Juuse Saroksen reidet

Nashville Predators nappasi erittäin tärkeän voiton Boston Bruinsista ja paranteli asemiaan läntisessä konferenssissa. Juuse Saros venyi kiekon tielle kunnioitettavat 35 kertaa.

Nashville Predatorsin ja Juuse Saroksen ilta Bostonissa päättyi voittoisiin tunnelmiin, kun Predators kävi hakemassa koko NHL-kauden toistaiseksi parhaalta joukkueelta kaksi pistettä 2-1 -voiton turvin.

Hyökkääjä Luke Evangelista antoi tukensa 35 kertaa ottelussa torjuneelle Sarokselle, kun ensimmäisessä erässä Saroksen torjunta lipsahti suomalaisvahdin selän taakse. Evangelista kävi pelastamassa Saroksen ja joukkueensa takaiskumaalilta viime hetkillä. Voit katsoa videon tilanteesta alta.

Mainos:

Juuse Saros saa ratkaisevasti apuja Luke Evangelistalta

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1640926213333024769

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Predators on tällä hetkellä lännessä kymmenes. Pudotuspelirajaan on kolme pistettä, edellä olevat Calgary ja Winnipeg ovat kuitenkin pelanneet kaksi ottelua Predatorsia enemmän. Mikäli kuitenkin suomalaisvahtien Saroksen ja Kevin Lankisen kausi päättyy runkosarjaan, on heille varmasti kauden jälkeen kysyntää myös Suomen joukkueessa MM-kisoissa.