Juuso Pärssinen joutui päähän kohdistuneen taklauksen kohteeksi – menetti tajuntansa ja vietiin sairaalaan

Juuso Pärssinen

Keskiviikon liigakierroksen puhuttavin tilanne nähtiin Turussa. TPS:n lupaava hyökkääjä Juuso Pärssinen joutui Jan Scotkan päähän kohdistuneen taklauksen kohteeksi ja menetti tajuntansa.

TPS ja JYP kohtasivat keskiviikkona Turussa. Ottelun lopputulos jäi lopulta toissijaiseksi asiaksi, kun kolmannessa erässä nähtiin yksi kauden ikävimmistä tilanteista.

TPS:n Juuso Pärssinen ylitti keskialuetta kiekon kanssa. JYPin Jan Scotka päätti pysäyttää Pärssisen kulun ja taklasi tätä kovalla avojään taklauksella. Taklaus osui kuitenkin Pärssistä päähän, jonka jälkeen nuori hyökkääjä menetti tajuntansa. Voit katsoa tilanteen Mtv:n uutisesta.

Mainos:

Yle Urheilun saamien tietojen mukaan Pärssinen vietiin tilanteen jälkeen sairaalaan. TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas kertoi, että Pärssinen oli menettänyt tilanteessa muistinsa. Lisätietoja hyökkääjän tilasta on luvassa huomenna.

Pärssinen kuuluu Suomen jääkiekon seuraaviin lupauksiin ja tuleviin NHL-pelaajiin. Hän on tullut tutuksi myös Leijonien paidassa muun muassa vuoden lopussa EHT:llä.