Rasmus Ristolainen siirtymässä Philadelphiasta? Kolme seuraa kiinnostuneita

Rasmus Ristolainen

Philadelphia Flyersin takalinjoilla tällä kaudella luutinut suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen on liitetty jälleen vahvasti siirtohuhuihin.

The Fourth Periodin toimittaja David Pagnotta paljastaa, että suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen saattaa vaihtaa osoitetta vielä tämän kauden puolella.

Ristolainen on luutinut tämän kauden Philadelphia Flyersin takalinjoilla. Aiemmin kerrottiin, että Ristolainen olisi hylännyt Flyersin tälle tekemän rahakkaan ja pitkän jatkosopimuksen.

Mainos:

Suomalaispuolustajan perässä on Pagnottan mukaan kolme seuraa. Suomalaispuolustaja saattaa hyvinkin siirtyä loppukauden aikana. Pagnottan mukaan kiinnostuneita ovat olleet Carolina Hurricanes, St. Louis Blues sekä Calgary Flames. Näistä kolmesta jokainen on mukana kannujahdissa. Flyersin osalta pudotuspelijuna on ajanut jo ohi.

Pagnotta paljastaa, että Philadelphia voisi olla valmis maksamaan jopa osan Ristolaisen loppukauden palkasta, mikäli joku seura nappaisi ensi kesällä rajoittamattomaksi vapaaksi agentiksi tulevan suomalaispuolustajan.