Kari Jalonen ei siirrykään Nuorten Leijonien peräsimeen – lähtee Tshekin maajoukkueen päävalmentajaksi

Kari Jalonen

Kari Jalonen oli nimetty Antti Pennasen seuraajaksi Suomen U20 -maajoukkueen päävalmentajaksi. Jalonen jättää kuitenkin tehtävänsä ja siirtyy välittömästi Tshekin A-maajoukkueen päävalmentajaksi.

Suomen Jääkiekkoliitto tiedottaa, että alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajaksi Antti Pennasen seuraajaksi valittu Kari Jalonen ei otakaan vetovastuuta Nuorista Leijonista. Jalonen siirtyy välittömästi Tshekin A-maajoukkueen päävalmentajaksi.

– Hyppään kirjaimellisesti liikkuvaan junaan. Minulle tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus ja haluan kiittää lämpimästi Jääkiekkoliittoa, erityisesti Harri NummelaaMatti NurmistaJukka Jalosta ja Kimmo Oikarista siitä, että he mahdollistivat siirron ja vielä varsin nopealla aikataululla, olympialaisten jälkeen ensimmäisen yhteydenoton asian tiimoilta saanut Kari Jalonen kommentoi tiedotteessa.

Mainos:

Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela on ylpeä siitä, että suomalaiseen valmentajatyöhön luotetaan myös ulkomailla.

– Mielestämme on hienoa, jos suomalaisten huippuvalmentajien osaamiseen luotetaan myös ulkomailla. Tämä kertoo, että Suomi-kiekossa tehdään asioita oikein. Toivotamme Kojolle kaikkea hyvää Tshekin maajoukkueen kanssa – toukokuussa nähdään Tampereella, sanoo Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela.

Tshekki ja Suomi pelaavat kevään MM-kotikisoissa samassa lohkossa.