MTV Urheilu: Kärppien pukukopissa yhteenotto – Lauri Marjamäki kertoo, mistä raju purkaus johtui

Kärppien

Liigan pudotuspelikamppailu käy kuumana. Oulun Kärppien pudotuspelipaikka voi karata vielä käsistä, mutta yhtä lailla joukkue voi yltää jopa kuuden parhaan joukkoon. Hävityn Pelicans -ottelun jälkeen joukkueen pukukopissa kuohui yli.

Lauri Marjamäki teki paluun Kärppien päävalmentajaksi Jokereiden kauden jäätyä kesken ennen aikojaan Venäjän sotatoimien vuoksi. Kärpät taistelee tiukasti paikasta pudotuspeleihin. Erittäin tasaisen keskikastin johdosta Kärpät saattaa pullahtaa ulos pudotuspeleistä kokonaan, mutta toisaalta se saattaa napata jopa suoran pudotuspelipaikan.

Keskiviikkona Kärpiltä nähtiin paha sulaminen, kun Pelicans tuli viimeisillä sekunneilla tasoihin ja voitti ottelun lopulta jatkoajalla. Oululaisten näpeissä jo ollut kolme pistettä vaihtui yhteen pisteeseen ja yksi samoista sijoista taistelevista joukkueista, Pelicans, nappasi kaksi pistettä.

Mainos:

Tämän ottelun jälkeen Kärppien kopissa kuohui. Päävalmentaja Marjamäki paljasti MTV Urheilulle, että keskiviikon ottelun jälkeen pukukopissa nähtiin raju purkaus johtuen joukkueen nykytilanteesta.

– Otimme joukkueen kanssa yhteen Lahdessa pelatun pelin jälkeen. Joukkueesta puuttuu intohimoa ja itsensä likoon laittamista. Peliä pitää kehittää, mutta siihen pitää saada myös uskoa ja tunnetta. Nyt sitä näkyi, Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki kertoi MTV Urheilulle IFK-ottelun jälkeen.

Marjamäki ei ollut tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen Pelicansia vastaan pelatussa ottelussa. Mutta HIFK-ottelussa perjantaina joukkue paransi otteitaan ja onnistui nappaamaan kaksi pistettä jatkoajalle venyneessä ottelussa.

– Oulun Kärpät on kahdeksan mestaruuden seura, jossa on totuttu voittamaan. Silloin se tarkoittaa sitä, että joukkue ei taivu missään vaiheessa. Hävisimme kaikki kaksinkamppailut Lahdessa. Eikä ollut sattumaa, että hävisimme, vaikka voitto oli muutaman sekunnin päässä. Peli on kuitenkin aina rehellinen, Marjamäki jatkaa.

Lauantaina Liigassa pelataan täysi seitsemän ottelun kierros. Ensimmäiset ottelut alkavat kello 17:00 ja viimeiset kello 18:30. Kärppiä ei tänään kaukalossa nähdä.