Kaapo Kakko kerää ylistystä Rangers-luotsilta – ”Hän näyttää hyvältä”

Kaapo Kakko New York Rangers NHL Leijonat

Kaapo Kakko on tullut hyvällä jalalla New York Rangersin harjoitusleirille, johon osallistuminen oli pitkään suomalaishyökkääjän kohdalla jopa epävarmaa.

Kakon osallistuminen NHL-pudotuspeleihin oli pitkään epävarmaa, sillä hän sairastaa ykköstyypin diabetestä, mikä tekee nuorukaisesta koronaviruksen riskiryhmäläisen.

Kakko kuitenkin saapui joukkueen harjoitusvahvuuteen tarkoituksenaan aloittaa pudotuspelit, ja Rangersin päävalmentaja David Quinn on ollut tyytyväinen näkemäänsä.

Mainos:

– Hän latasi kotimaassaan akkuja, näki paljon tuttuja kasvoja ja minusta se on saanut hänessä aikaan ajattelutavan pelata parempaa jääkiekkoa, Quinn muotoili New York Postille.

– Hän näyttää hyvältä ja hänen esityksensä on tasaisempaa. Hän tietää, mitä tekee. Hyvä alku toistaiseksi, Quinn jatkoi.

Valmentajan ajatukset allekirjoitti myös pelaaja itse.

– Minulla on nyt täysin uusi tilaisuus. Tunnen oloni yksinkertaisesti paremmaksi. Olin tauon aikana jäällä Suomessa joka viikko ainakin 2-3 kertaa ja meillä oli erinomainen ryhmä koossa. Minulla on tunne, että olen nyt jäällä nopeampi ja voimakkaampi, Kakko totesi.

New York Rangers pelaa ensimmäisessä pudotuspelivaiheessa, eli niin sanotulla karsintakierroksella Carolina Hurricanesia vastaan.