Rangers odottaa diabetesta sairastavaa Kaapo Kakkoa pelaavaan kokoonpanoon – ”Hänet on testattu ja kaikki on hyvin”

Kaapo Kakkoa kaapo kakko nhl

New York Rangers jatkaa NHL-kautta sitten, kun pudotuspelit pyörähtävät käyntiin. Kaapo Kakkoa odotetaan myös pelaavaan kokoonpanoon.

Kakko sairastaa ykköstyypin diabetesta, mikä tarkoittaa, että koronaviruksen aiheuttamat komplikaatiot saattavat iskeä häneen muita kovempaa. Aluksi olikin epävarmaa, että nähdäänkö Kakkoa enää lainkaan tositoimissa, kun kausi jatkuu.

– Hänet on testattu, kaikki hyvin. Juuri nyt odotamme hänen olevan kokoonpanossamme, sanoi Rangersin presidentti John Davidson NHL.comin mukaan.

Mainos:

Davidson sanoi, että seura on pitänyt Kakkoon jatkuvasti yhteyttä ja kiinnittänyt erityisesti huomiota pelaajansa terveyteen maailmanlaajuisen pandemian aikana.

– Meistä tämä on turvallista, kunhan hän ja me noudatamme turvallisuusprotokollaa. Ymmärrämme tilanteen kaikilta osin. Lääkärimme ovat käyneet läpi kaikki mahdolliset tilanteet. Jos he sanovat, että hänen ei pitäisi pelata, hän ei pelaa. Jos taas he näyttävät vihreää valoa ja hän itse haluaa pelata – se on hänen päätöksensä – silloin Kakko pelaa, Davidson jatkoi.

NHL-joukkueiden harjoitusleirien on tarkoitus käynnistyä 10. heinäkuuta ja pudotuspelit puolestaan pääsevät vauhtiin todennäköisimmin jossain kohtaa elokuussa.