KalPan kotisuorittaminen ihmetyttää Liigassa – keikkuu kiinni suorassa pudotuspelipaikassa vieraspelaamisen ansiosta

KalPa KalPan NHL-tähdet toivottavat hyvää joulua

KalPan kotisuorittaminen herättää ihmetystä Liigassa. Kuopiolaisjoukkue hävisi tänään kotonaan jälleen, tällä kertaa vahvempi oli Lukko lukemin 1-3. 

KalPa on tällä hetkellä kiinni suorassa pudotuspelipaikassa kuudentena. Tämä vain siitä syystä, että se on ollut vierasjoukkueena tällä kaudella todella hyvä. Pisteitä vieraskaukalosta mukaan on tarttunut eniten koko sarjassa.

Kotikaukalossa Kuopiossa sen sijaan on KalPan vire ollut aivan erilaista. Se on kerännyt kotonaan kuudenneksi vähiten pisteitä. JYP, joka on saanut kotonaan vähiten pisteitä, on saanut seitsemän pistettä vähemmän plakkariin kotikaukalossa kuin sen derbyvastustaja Pönttövuoren derbystä.

Mainos:

Edellisen kerran KalPalle on jäänyt kolme pistettä kouraan kotikaukalossa oli helmikuussa, kun se voitti kotonaan HIFK:n. Tämän jälkeen KalPa on esiintynyt tyhjässä kotihallissaan seitsemän kertaa, jonka aikana se on voittanut kaksi kertaa kahden pisteen arvoisesti ja tukkaan on tullut viidesti.

Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että kuopiolaisten ei kannata tavoitella pudotuspeleihin kotietua, vaan joukkueen kohdalla voidaan puhua enemmänkin vierasedusta. Ellei sitten Tommi Miettinen ja kumppanit ehdi keitellä käärmeöljyä loppukauden aikana, jonka avulla löytyisi avaimet kotipelaamiseen.

Seuraava kotiottelu KalPalla on otteluohjelmassa lauantaina, kun Kuopioon vieraaksi matkustaa Lahden Pelicans.