Kanada aloitti Hlinka Gretzky Cupin myrskyvaroituksella – iski 14 maalia taululle!

Kanada

Kanada aloitti Hlinka Gretzky Cupin isännän elkein myrskyvaroituksella. Kanadaa vastaan ensimmäisessä ottelussa vastaan luisteli Sveitsi, joka jäi todella pahasti jalkoihin.

Pikkuleijonat avasi Hlinka Gretzky Cupin tappiolla Tshekkiä vastaan. Isäntämaa Kanadan osalta turnaus alkoi sen sijaan mallikkaasti voitolla.

Kanadaa vastaan avausottelussa vastaan luisteli Sveitsi. Kanada lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina ja se todellakin kesti paineet kotiyleisön edessä.

Sveitsi jäi pahasti Kanadan jalkoihin jo ensimmäisessä erässä, kun isännät iskivät taululle hurjat kahdeksan maalia ensimmäisen 20 minuutin aikana. Toisessa erässä tahti hieman rauhoittui, kun Sveitsin maalissa soi ”vain” neljä kertaa. Kolmannessa erässä Kanadan alle 18-vuotiaat onnistuivat maalinteossa vielä kahdesti. Kun Sveitsi ei onnistunut maalinteossa kertaakaan, jäivät taululle lukemat 14-0 Kanadalle.

Kanada iski 14-0 taululle – katso kaikki maalit

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Turnaus jatkuu Sveitsin osalta jo tulevana yönä, kun sillä on kasvojenpesun paikka Ruotsia vastaan. Kanadalla sen sijaan on edessä yksi lepopäivä, sen osalta turnaus jatkuu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ottelulla Slovakiaa vastaan. Hlinka Gretzky Cup pelataan kahdessa lohkossa, kummankin lohkon kaksi parasta joukkuetta pääsee välieriin ja mitalipeleihin. Kolmanneksi ja neljänneksi lohkoissaan sijoittuneet jatkavat matkaansa sijoitusotteluihin.