Kanada sai vahvistuksia MM-ryhmäänsä – Jared McCann saapuu kisoihin, Sidney Crosby miettii vielä

Jared McCann Seattle Kraken

Toimittaja Darren Dreger kertoo, että Kanada on saanut MM-ryhmäänsä neljä vahvistusta. Nimekkäin heistä on Seattlen Jared McCann.

Mediatalo TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger kertoo, että Seattle Krakenin Jared McCann ja Brandon Tanev, New Jersey Devilsin Dawson Mercer sekä Buffalo Sabresin Owen Power liittyvät Kanadan MM-joukkueeseen.

McCann ja Mercer ovat pelanneet aiemmin yhdet MM-kisat, kun taas Tanevilta ei löydy aikaisempaa MM-kisakokemusta. Powerilla on myös yhdet MM-kisat vyöllään. Hän pelasi vuoden 2021 MM-kisoissa oltuaan vielä yliopistossa.

Mainos:

Hyökkääjistä McCann iski menneellä NHL-kaudella 80 otteluun tehopisteet 29+33=62 ja Mercer puolestaan iski 82 ottelussa tehot 20+13=33. Puolustajista Power painoi 76 otteluun tehot 7+26=33 sekä Tanev teki 66 pelaamassaan ottelussa pisteet 7+9=16.

Dreger kertoo myös, että Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby harkitsee vielä osallistumistaan MM-kisoihin. Montreal Canadiensin Nick Suzuki sekä Philadelphia Flyersin Travis Konecny sen sijaan eivät ole lähdössä kisoihin.

Lue myös: Mikael Granlund saapuu MM-kisoihin, Jesse Puljujärvi mukaan Leijonien leiriryhmään!