Häikäisevä syöttö kentän poikki – Aleksander Barkov heitti todellisen namupassin takatolpalle

Aleksander Barkov Florida Panthers

Florida Panthersin Aleksander Barkov järjesteli joukkueelleen ison maali playoffien avausottelussa antamalla huikean syötön takatolpalle.

Florida Panthers voitti Tampa Bay Lightningin joukkueiden välisen NHL:n playoffien ensimmäisen kierroksen ottelusarjan avausmatsissa lukemin 3-2 ja Aleksander Barkovilla oli luonnollisesti näppinsä pelissä.

Barkov sai kakkossyötön Panthersin avausmaaliin, mutta kunnolla kapteeni nousi esiin kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla, kun Panthers pelasi ylivoimaa. Barkov sai kiekon oikealle laidalle ja katseli rauhassa seuraavaa siirtoaan. Tällä välin Carter Verhaeghe lähti painottomalta puolelta valumaan kohti Lightningin maalia.

Juuri oikealla hetkellä Barkov lähetti namupassin takatolpalle ja Verhaeghella oli verrattain helppo työ laittaa lapa väliin ja herkutella kiekko häkkiin. Tämä ei jäänyt ottelun voittomaaliksi, sillä Panthers teki 3-1-maalin tyhjiin ja Lightning onnistui vielä aivan loppuhetkillä kaventamaan loppulukemiksi 3-2.