”V***u, vihaan sitä!” – Olli Jokinen teki vahvan sisääntulon Timrån koppiin

Olli Jokinen Timrå IK

Olli Jokinen otti ohjat Timråssa ja teki heti selväksi mitä pelaajilta vaaditaan. Tämä nähtiin seuran kuvaamalla videolla.

Timrån astui Olli Jokisen aikaan ja videotodisteiden perusteella Jokinen asteli vakuuttavasti sisään. Hän ei jättänyt epäselväksi joukkueensa ensimmäisessä palaverissa, millaista jääkiekkoa Timrå tulee pelaamaan ensi kaudella.

– Ette kuule minun sanovan, että pelataan trapia. V***u, vihaan sitä, Jokinen linjasi.

Mainos:

Seuran mediatiimi julkaisi videon Jokisen ensimmäisestä työviikosta, jossa myös pukukopissa pidetty puheenvuoro näkyi. Jokisen mukaan Timrå haluaa olla kovaa luisteleva ja intensiivistä jääkiekkoa pelaava joukkue, jossa saa ja myös täytyy tehdä välillä virheitäkin.

– Emme anna vastustajan seisoskella maalin takana vaan ajamme heidät pois sieltä. Jos pelkäätte virheitä, ette voi pelata tässä joukkueessa. Teidän täytyy tehdä virheitä, koska niistä te opitte, Jokinen painotti.

Jokinen myös antoi pelaajilleen selkeän varoituksen siitä, miten harjoituksissa ei tule toimia.

– Teidän ei pidä koskaan näyttää heikkoutta. Älkää koskaan laskeko polvea maahan, ellei valmentaja ole piirtämässä taktiikkataululle. Jos laskette polven alas, lennätte todennäköisesti ulos harjoituksista. Koska se kertoo minulle, että olette liian väsyneitä harjoittelemaan, Jokinen latasi.

Olli Jokinen teki vakuuttavan sisääntulon Timrån päävalmentajana:

Katso myös: Häikäisevä syöttö kentän poikki – Aleksander Barkov heitti todellisen namupassin takatolpalle