Kanada – Suomi torstain odotetuin puolivälieräottelu – näin näet ottelun ilmaiseksi televisiosta

Kanada - Suomi

Torstain odotetuin puolivälieräottelu, ainakin suomalaisittain, pelataan Tampereella illalla. Toisistaan mittaa ottavat varsin tutut vastustajat, kun Suomi ja Kanada kohtaavat tällä kertaa jo puolivälierävaiheessa.

Leijonat huipensi alkulohkon komealla ja murskaavalla esityksellä Tanskaa vastaan ja Suomi näytti, että se on valmis haasteelle, jonka Kanada sille tulee heittämään torstai-iltana, kun luvassa otteluohjelmassa on puolivälieräottelu, jossa pelataan paikasta neljän parhaan joukkoon ja mitalipeleihin.

Joukkueet ovat toisilleen hyvin tuttuja menneiltä vuosilta. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa pelkästään MM-kisojen finaaleissa kolmen edellisen vuoden aikana. Vuonna 2019 Suomi kaatoi Kanadan finaalissa. Vuonna 2020 MM-kisoja ei koronasta johtuen pelattu, mutta vuonna 2021 finaaliuusinnassa pidemmän korren veti Kanada. Viime vuonna Sakari Manninen ratkaisi maailmanmestaruuden Leijonille jatkoajalla Kanadaa vastaan.

Mainos:

Kummankaan maan kisat eivät ole sujuneet toistaiseksi aivan odotusten mukaan ja siitä kertoo myös se, että ennen kisoja suurimmiksi ennakkosuosikeiksi povatut maat kohtaavat toisensa jo tässä vaiheessa. Leijonien turnaus on ollut kuitenkin nousujohteinen ja etenkin viimeinen alkulohko-ottelu Tanskaa vastaan oli Suomelta melkoista näytöstä.

Leijonat lähtee otteluun ennakkosuosikkina kotiyleisön edessä, mutta tosipelien alkaessa Kanadalla on aivan varmasti sananen sanottavanaan. Ottelu Kanada – Suomi alkaa kello 20:20 ja ottelu on ilmaiseksi katsottavissa MTV3 -kanavalta. Kaikki turnauksen ottelut on katsottavissa ratkaisuun asti C More -palvelusta.