Suomi U20 kaatoi Slovakian 6-0 – tänään vastassa Kanada

tribuuttivideo Nuorten Leijonien pelit ilmaiseksi Pikkuleijonat Jere Innala Suomen kentällliset Suomen MM-joukkue 2021 Kanada - Suomi Nuoret Leijonat Suomi U20 Nuorten MM-kisat

Suomi U20 voitti eilen keskiviikkona illalla pelatussa ottelussa Slovakian murskaavasti 6-0. Tänään on luvassa lohkovoiton ratkaiseva ottelu, kun Suomi ja Kanada ottavat toisistaan mittaa.

Suomi ja Kanada kohtaavat toisensa kello 01:00 ensi yönä Suomen aikaa alkavassa ottelussa Nuorten U20 MM-kisoissa. Kummallekin joukkueelle ensi yön ottelu on lohkovaiheen viimeinen. Sekä Nuoret Leijonat että Kanada ovat edenneet turnauksessa voitosta voittoon, joten nyt joukkueet ratkaisevat lohkovoiton keskenään.

Ottelun panokset ovat selvillä: voittaja nappaa lohkovoiton ja saa vastaansa puolivälieriin todennäköisesti Tshekin. Vastustaja voi olla myös Itävalta, mikäli se onnistuu yllättämään Tshekin tänään illalla. Ottelun häviäjälle on luvassa jatkopeleihin vastustaja ottelun Ruotsi – USA häviäjä.

Mainos:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Suomi lähtee otteluun kisaisäntää vastaan altavastaajana, mutta Kanada joutuu kantamaan harteillaan ennakkosuosikin paineet. Kanada on ollut kisoissa tähän asti aavistuksen Nuoria Leijonia vakuuttavampi. Se on voittanut kaikki ottelunsa Suomen tapaan, mutta maaliero on murskaava 29:3, kun Suomella vastaava on 15:4. Pisteissä tämä ei kuitenkaan näy, kun kumpikin joukkue on voittanut kaikki ottelunsa ilman pistemenetyksiä.

Kummallekin joukkueelle yön ottelu on ensimmäine todellinen haaste näissä kisoissa. Panostakin on mukavasti, joten luvassa on varmasti viihdyttävä ensimmäinen yö vuonna 2021 junnukiekon parissa.

Ottelu alkaa tulevana yönä 1.1. kello 01:00. Ottelu Kanada – Suomi näkyy televisiosta ilmaiseksi, ottelun näyttää TV5. Kaikki kisojen ottelut näkyvät D Play -palvelun kautta maksullisesti.