Kanadan MM-joukkueeseen muutoksia – teinitähdet ulos, kohusentteri sisään

Kanadan

Kanadan MM-kisajoukkueeseen on tullut viime hetken muutoksia, kun kaksi pelaajaa jää pois ja kolme hyppää mukaan.

Kanada tiedotti viime hetken muutoksista MM-kisanippuunsa. Pois rosterista jäävät ensi kesän ykkösvaraus Macklin Celebrini, 17, sekä viime kesän kolmosvaraus Adam Fantilli, 19.

Kanadan joukkueen mukaan hyppäävät Tampa Bay Lightningin Brandon Hagel ja Nick Paul sekä Los Angeles Kingsin Pierre-Luc Dubois. Hagel nakutti päättyneellä kaudella Lightningin riveissä kovat tehot 26+49=75 ja Paulin pistesaalis oli kolmossentterille vakuuttava 24+22=46.

Mainos:

Dubois oli sen sijaan Los Angelesissa vahvan kritiikin kohteena. 8,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa kevääseen 2031 saakka nauttiva sentteri hankittiin Kingsiin kovin odotuksin, mutta 25-vuotias Dubois iski päättyneellä kaudella runkosarjassa vaatimattomat tehot 16+24=40. Pudotuspeleissä otteet jäivät niin ikään kehnoksi, sillä viiden ottelun saldo oli vain yksi maali.

Dubois on tituleerattu mediassa vaikeaksi joukkuekaveriksi pukukopissa ja Kingsin kauden päättymisen jälkeen spekulaation kohteena olikin se, pitäisikö Kingsin ostaa Dubois’n sopimus ulos.

MM-karkelot alkavat perjantaina 10. toukokuuta. Sivustoltamme löytyy myös jääkiekon MM-kisojen 2024 otteluohjelma!