NHL julkisti Hart-ehdokkaat – kuka heistä on arvokkain pelaaja?

Connor McDavid NHL All Star taitokisat

NHL julkaisi kolme pelaaja, jotka ovat ehdolla Hart Memorial Trophyn, eli arvokkaimman pelaajan palkinnon voittajaksi.

Hart Memorial Trophysta, eli NHL:n arvokkaimman pelaajan tittelistä kisaavat tällä kaudella vähemmän yllättäen Connor McDavid, Nathan MacKinnon ja Nikita Kucherov. Kolmikko muodosti myös runkosarjan pistepörssin kolmen kärjen.

Pistepörssin voitto meni Tampa Bay Lightningin Kucherovin nimiin. Venäläinen tykitti runkosarjassa 81 peliin hurjat tehot 44+100=144. Kucherov on voittanut Hart Trophyn kerran aiemmin, kauden 2018-19 päätteeksi.

Mainos:

Colorado Avalanchen MacKinnon oli pistepörssin toinen. Hän nakutti 82 peliin pisteet 51+89=140. 28-vuotias sentteri ei ole voittanut Hart Trophya urallaan kertaakaan.

Edmonton Oilersin McDavid oli pistepörssin kolmas pisteillä 32+100=132. 27-vuotias McDavid on voittanut Hart Trophyn jo kolmesti aiemmin: kausina 2016-17, 2020-21 ja 2022-23.

Kucherovin kausi päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun Florida Panthers lähetti Tampa Bayn kesälomille. MacKinnon ja McDavid ovat mukana pudotuspelien toisella kierroksella.

NHL julkaisi Hart-ehdokkaat:

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: TV2: Kaljoittelu kävi kalliiksi – Tapparan Philip Granath hyllytettiin maajoukkueesta eikä pelaa MM-kisoissa