Karjala-turnaus pelataan 5.-8.11. – kotiturnauksessa erikoisjärjestelyjä koronan vuoksi

Karjala-turnaus

Suomen jääkiekkoliitto on saanut Suomen viranomaisilta poikkeusluva, jonka myötä perinteinen Karjala-turnaus voidaan järjestää 5.-8.11. Hartwall Arenalla.

Karjala-turnaukseen Leijonia vastaan tasoaan mittaamaan saapuu tuttuun tapaan Ruotsi, Venäjä sekä Tshekki. Jääkiekkoliitto tiedotti turnauksen järjestämisestä perjantaiaamuna Leijonien kotisivuilla tiedotteessa.

A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen oli luonnollisesti innoissaan siitä, että turnaus voidaan järjestää.

Mainos:

– On valtavan hienoa, että A-maajoukkue pääsee pitkästä aikaa pelaamaan. Karjala-turnaus on yksi maajoukkuetoiminnan vuotuisista merkkipaaluista ja nyt sen merkitys korostuu entisestään: edellisen kerran pelasimme viime helmikuussa Ruotsin EHT-turnauksessa.

Koronan vuoksi turnauksessa on luvassa erityisjärjestelyjä. Joukkueet ovat tiukassa kuplassa. Joukkueen jäseneet testataan ennen lähtemistä ja heti Suomeen saapumisen jälkeen.

Toinen erityisjärjestely liittyy katsojiin. Tämän hetken tietojen mukaan yleisömäärää rajoitetaan runsaasti Hartwall Arenan kapasiteettiin nähden.

– Voimme nykytietojen mukaan ottaa Suomen otteluihin aitioasiakkaiden lisäksi noin 4500 katsojaa. Lipunmyynnin on suunniteltu alkavan Ticketmasterin myyntikanavissa lokakuun lopussa, Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoo.

Lue myös: Ville Koistinen taklasi Mestis-pelaajaa seitsemän vuotta sitten – kärsii pelikieltoaan Liigassa tänään!