Jesse Puljujärvi saattaa palata Edmontoniin – Ken Holland optimistinen paluun suhteen

Jesse Puljujärvi

Kaikki NHL-pelinsä Edmonton Oilersissa pelannut kärppähyökkääjä Jesse Puljujärvi on jälleen huhujen kohteena. Tim Campbell kirjoittaa asiasta NHL:n nettisivuilla.

Edmonton Oilersin ykköskierroksen varaus, suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi ja hänen osoitteensa on tyypillisesti ollut yhtenä isona puheenaiheena, kun NHL:ssä vietetään off-seasonia.

Tämä off-season ei tee tässä asiassa poikkeusta, vaikka normaalista poikkeavaan aikaan tätä ”kesätaukoa” NHL:n osalta vietetäänkin.

Mainos:

Edmonton Oilersin GM:n Ken Hollandin mukaan Puljujärven paluu Edmontoniin on vielä mahdollinen.

– Suhtaudun optimistisesti Jessen paluuseen monesta syystä. Hän on rajoitettu vapaa agentti eikä voi pelata NHL:ssä, ellemme tee sopimusta hänen kanssaan tai kauppaa häntä toiseen seuraan. Olen avoin kaikille vaihtoehdoille, mutta ratkaisun on oltava järkevä. Toistaiseksi sellaista ei ole vielä tarjottu, Holland kertoi torstaina.

Puljujärvi kiekkoilee tällä hetkellä Suomessa, Oulun Kärppien paidassa. Myös edellinen kausi meni Oulussa. Puljujärvi takoi koronan takia kesken jääneellä kaudella tehot 24+29=53. Otteluita Liigassa kertyi 56.

Myös Oilersin GM oli tyytyväinen Puljujärven ratkaisuun kiekkoilla viime kausi Suomen kaukaloissa.

– Jesselle teki hyvää pelata viime kausi Suomessa. Hänellä oli hyvä kausi, ja hän oli Liigan pistepörssin kärkiviisikossa. Hän oli ehkä menettänyt hieman itseluottamustaan – niin kuin nuorille pelaajille toisinaan käy – mutta hän sai sitä takaisin. Joukkueemme avaa mahdollisuuksia nuorille hyökkääjille, ja etsimme koko ajan riveihimme hyviä nuoria hyökkääjiä. Tarjoamme aivan yhtä paljon mahdollisuuksia kuin mikä muu seura tahansa.

Puljujärven osalta uusi kausi alkoi eilen torstaina, kun Kärpät nappasi kauden ensimmäisessä Liiga-ottelussa Hämeenlinnasta vierasvoiton lukemin 4-2. Puljujärvi osui itse kertaalleen.