Ässiltä tyly ratkaisu – valmentajat pihalle, mestarivalmentaja ottaa ohjat

Karri Kivi

Ässät on tehnyt muutoksia valmennusryhmäänsä. Ari-Pekka Selin ja Pasi Arvonen eivät jatka Ässien valmennuksessa, vetovastuun porilaisjoukkueesta ottaa mestarivalmentaja Karri Kivi.

Liigassa viimeiselle sijalle ajautunut Porin Ässät on tehnyt ratkaisun valmennusosastollaan. Ari-Pekka Selin ja Pasi Arvonen eivät jatka valmennuksessa. Päävalmentajaksi siirtyy porilaisille tuttu mestarivalmentaja Karri Kivi.

Ässät tiedotti asiasta aiemmin tänään verkkosivuillaan.

Mainos:

– Karri Kivi oli vaihtoehdoistamme paras tilanteeseemme. Uskomme, että Karri pystyy omalla johtamisellaan ja kokemuksellaan selkeyttämään tilannettamme ja vapauttamaan suorittamista parantavaa energiaa joukkueessa. Karrilla on hyvä paineensietokyky ja malttia, jota muutostyössä aina tarvitaan. Hän on nähnyt Ässissä monia vaiheita, tunteiden kaikki ääripäät ja tietää mihin tulee mukaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi Ässien tiedotteessa.

Ässissä voitetun mestaruuskevään 2013 jälkeen Kivi on ehtinyt voittaa myös Nuorten U20 maailmanmestaruuden. Kivi toimi myös Ilveksen päävalmentajana kausilla 2016-2019 ja oli mukana rakentamassa Ilveksen nousua. Valmentajana Kivellä on ehtinyt kertyä kokemusta myös KHL:stä, Liigassa päävalmentajana otteluita on kertynyt yli 300.