Keith Yandle ylsi upeaan rajapyykiin – 900 ottelua peräkkäin NHL:ssä

Keith Yandle teräsmiesputki

Keith Yandle ylsi viime yönä yli upean rajapyykin, kun hänen edustamansa Florida Panthers kävi hakemassa vierasvoiton Dallas Starsilta.

Keith Yandle onnistui viime yönä pelaamaan 900:n peräkkäisen ottelunsa NHL:ssä. Tämän myötä Yandlesta tuli ensimmäinen NHL-puolustaja, joka on onnistunut pelaamaan yli 900 ottelua peräkkäin ilman kokoonpanosta sivussa olemista.

34-vuotias Yandle edustaa nykyään Florida Panthersia. Urallaan myös Phoenix Coyotesia ja New York Rangersia edustanut puolustaja on pelannut koko urallaan nyt 1011 ottelua, joissa hän on merkkauttanut tehot 102+491=593.

Mainos:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Yandlen saavutu on uskomaton ja ainutlaatuinen. Etenkin puolustajalle tuollaiset lukuisat peräkkäiset täydet kaudet ovat harvinaisia. Kaudella 2014-15 Yandle pelasi runkosarjassa peräti 84 ottelua, kun hän edusti alkukauden ajan Arizona Coyotesia ja loppukauden New York Rangersia.

Yandlen teräsmiesputki jatkunee tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun Panthersilla on otteluohjelmassa kohtaminen Detroit Red Wingsiä vastaan kotikaukalossa.