Kevin Fiala kisutteli mahtavan rankkariosuman – Sveitsi kaatoi Tshekin

Kevin Fiala Sveitsi Tshekki

Los Angeles Kingsin Kevin Fiala saapui käytännössä ”suoraan lentokoneesta” Sveitsin miehistöön ja oli heti kovassa iskussa MM-näyttämöllä.

Fialan mukaantulosta MM-kisoihin uutisoitiin sunnuntaina ja tuolloin kerrottiin myös, että mies olisi Sveitsin mukana todennäköisimmin keskiviikkona Iso-Britanniaa vastaan pelattavassa ottelussa.

Mies ei kuitenkaan liiemmin tarvinnut aikaa jetlagista palautumiseen vaan hyppäsikin askiin jo maanantai-illan otteluun isäntämaa Tshekkiä vastaan.

Mainos:

Ottelun avauserä oli ehtinyt vanheta jälkimmäiselle puoliskolleen, kun Fiala jo venytti ensimmäisen kerran ylivoimalla maaliverkkoja Nico Hischierin ja Roman Josin esityöstä.

Tshekki tuli tasoihin toisessa erässä Matej Stranskyn toimesta – niin ikään ylivoimalla – ja kun enempää osumia ei nähty edes jatkoajalla, edessä olivat voittolaukaukset.

Fiala tuli vuoroon Sveitsin toisena laukojana ja kisutteli kiekon upeasti maalivahti Lukas Dostalin selän taakse. Sveitsi vei voittolaukaukset maalein 2-1 ja täten myös ottelun samoin 2-1-lukemin.

Sivuiltamme löydät ajantasaiset MM-lohkotilanteet!

Kevin Fiala esitteli taitojaan voittolaukauksissa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TSN:n X-tilillä.