KHL-seura Sibir palkkasi maalivahtivalmentajakseen Jari Kaarelan

U18 Liiga Olympialaiset Jokereiden Suomi jääkiekkovedonlyönti mobiilisovellukset Miro Aaltonen Jukurit Olli Palola Tappara Seattlen Sibir NHL Jeff Bezos Suomen Cup TPS KalPa Buffalo Sabres

Huiman uran maalivahtivalmentajana tehnyt Jari Kaarela palaa jälleen KHL-seuran toimintaan, kun Sibir ilmoitti palkanneensa suomalaisen.

Jari Kaarela on aikaisemmin toiminut KHL:ssä maalivahtivalmentajana TsSKA Moskovassa, Sotshissa, Lokomotiv Jaroslavlissa, SKA Pietarissa, Magnitogorskissa sekä Atlantissa. Nyt tuohon listaan tulee seitsemäs seura, kun Sibir ilmoitti tehneensä Kaarelan kanssa yksivuotisen sopimuksen.

61-vuotias Kaarela onkin luonut merkittävän uran maalivahtien parissa, sillä KHL:n lisäksi mies on toiminut HPK:ssa, HIFK:ssa ja Suomen maajoukkueessa. Kaarela on voittanut maajoukkueen mukana olympiapronssia sekä MM-hopeaa ja MM-pronssia.

Mainos:

Sibirissä Kaarela pääsee valmentamaan suomalaista maalivahtia, sillä joukkueen ykkösvahtina toimii Harri Säteri. Myös muuten suomalaisedustus on vahvaa, koska joukkueessa pelaa Mikael Ruohomaa, Juuso Puustinen ja Jyrki Jokipakka.

Lue myös: Lähde: Markus Granlund siirtyy KHL:ään – uusi seura Salavat Ufa