Kristian Pospisil ulosajo

Slovakian ja Sveitsin ottelu iltapäivällä oli todellinen maalijuhla, kun Sveitsi laittoi tuulemaan. Lukon hyökkääjä Kristian Pospisil lensi ottelun alkuvaiheilla suihkun puolelle.

Liigassa Lukon paidassa kiekkoileva Kristian Pospisil on kerännyt kritiikkiä siitä, että miehen on välillä vaikeuksia pitää pää kylmänä kaukalossa. Kahdella edellisellä kaudella 197 jäähyminuuttia Lukon paidassa kerännyt Pospisil näytti tänään Sveitsiä vastaan jälleen sitä puoltaan.

Ottelua oli pelattu vain vajaat seitsemän minuuttia, kun Pospisil ryntäsi kiekon ja Andres Ambühlin perään Sveitsin puolustusalueella. Pospisil tuli tilanteeseen kovalla vauhdilla ja osui taklatessaan sveitsiläistä päähän.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Taklauksesta tuomittiin Pospisilille viiden minuutin iso rangaistus ja automaattinen ulosajo.

Sveitsi rankaisi heti ylivoimalla, kun Raphael Diaz vei joukkueensa johtoon. Lopulta Sveitsi onnistui kaatamaan Slovakian murskalukemin 8-1. Myös Slovakian Mislav Rosandic ajettiin ottelusta isoista ovista ulos.

Torstai-iltana on luvassa vielä Suomen ja Italian sekä Ruotsin ja Tshekin väliset ottelut. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan.