Nuorten MM-kisoissa jättiyllätys – Latvia kaatoi Tshekin ja eteni pudotuspeleihin!

Latvia

Nuorten MM-kisoissa nähtiin ensimmäinen todellinen jymy-yllätys, kun Latvia kaatoi Tshekin yöllä Suomen aikaa kello 01:00 pelatussa ottelussa.

Nuorten MM-kisat Kanadassa olivat edenneet pitkään ilman sen suurempia yllätyksiä. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatussa ottelussa nähtiin kuitenkin todellinen jymypaukku.

Lohko A:ssa viimeistä otteluaan pelasivat Latvian ja Tshekin joukkueet. Panokset olivat selvillä – Tshekki pelasi Slovakian hävittyä Suomelle ainoastaan lohkon kolmospaikasta, paikka pudotuspeleissä oli jo varma. Latvialla panoksena oli pudotuspelipaikka. Latvian voitto oli kuitenkin ennakkoon vahvempaa Tshekkiä vastaan epätodennäköinen, eikä maa ollut U20 MM-kisoissa voittanut koskaan peliäkään.

Mainos:

Turnauksessa odotuksiin nähden varsin hyvin esiintyneet latvialaiset kuitenkin uhmasivat todennäköisyyksiä ja nappasivat Tshekkiä vastaan komean 5-2 -voiton. Tämän voiton myötä Slovakia jäi pudotuspeleistä kokonaan rannalle ja Tshekki putosi neljännelle sijalle. Näin ollen Latvia etenee historiansa ensimmäisiin Nuorten MM-kisojen pudotuspeleihin lohko A:n kolmannelta sijalta.

Latvia etenee pudotuspeleihin Nuorten MM-kisoissa – katso juhlat pukukopista

https://twitter.com/TSN_Sports/status/1558977070595710977
Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Latvian pudotuspelivastustaja ei ole vielä selvillä, mutta varmaa on se, että vastaan ensimmäisessä pudotuspeliottelussa luistelee Ruotsi – Saksa -ottelun voittaja.