Nuorten MM-kisojen alkulohkovaihe huipentuu – Nuorten Leijonien pudotuspelivastustajaksi tarjolla neljä vaihtoehtoa

Antti Pennanen Nuoret Leijonat Nuorten MM-kisat Nuoret Leijonat

Nuorten MM-kisojen pudotuspelivaihe on jo ovella, mutta vielä on jäljellä alkulohkovaiheen viimeiset kamppailut. Nuoret Leijonat on selvittänyt tiensä jo pudotuspeleihin, mutta tuleva vastustaja on vielä avoinna.

Nuorten MM-kisat ovat edenneet jo pudotuspelien kynnykselle. Vielä on kuitenkin edessä viimeiset alkulohko-ottelut ja jaossa on vielä viimeiset pudotuspelipaikat.

Nuoret Leijonat tullaan näkemään pudotuspeleissä, mutta puolivälierien vastustaja on vielä täysin auki. Lohko B:ssä pelaavista joukkueista ainoastaan Yhdysvallat on joukkue, jota Suomi ei varmuudella puolivälierissä kohtaa. Kaikki muut neljä joukkuetta ovat Suomelle mahdollisia puolivälierävastustajia.

Mainos:

Suomi kohtaa tänään lohkon viimeisessä kamppailussa Kanadan. Ottelun panokset ovat selvät – voittaja nappaa lohkovoiton ja häviäjä jää lohkossa toiseksi.

Lohko A:n voittaja saa vastaansa lohko B:ssä neljänneksi sijoittuneen joukkueen. Tämä joukkue on joko Itävalta tai Sveitsi, joista kumpikin maa on toistaiseksi nollilla. Joukkueet kohtaavat toisensa maanantaina kello 21:00 alkavassa ottelussa.

Lohko A:ssa toiseksi sijoittunut joukkue saa vastaansa lohko B:ssä kolmanneksi sijoittuneen joukkueen. Lohko B:n voittajaksi on varmistunut USA, lohkon kakkos- ja kolmossijan kohtalon ratkaisevat Ruotsi ja Saksa, jotka kohtaavat toisensa alkulohkon viimeisessä ottelussa kello 05:00 Suomen aikaa tiistaiaamuna. Ottelun voittaja nappaa lohkossa toisen sijan ja häviäjä jää lohkossa kolmanneksi.

Mikäli Saksa onnistuisi yllättämään Ruotsin, saisi siis lohko A:ssa toiseksi sijoittunut joukkue jo puolivälierissä vastaansa Ruotsin. Tällä hetkellä todennäköisyyksien valossa Suomen todennäköisin puolivälierävastustaja on kuitenkin Saksa, sillä Kanada on ennakkosuosikki Nuoria Leijonia vastaan ja Ruotsi lähtee suosikkina otteluun Saksaa vastaan.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.