Latvia iski kisojen suurimman jymypaukun – pudotti Ruotsin jatkosta!

Latvia

Torstaina MM-jäillä puolivälierissä nähtiin useita yllätyksiä, joista suurimmasta vastasi Latvia. MM-kisojen toinen isäntämaa pudotti puolivälierässä Ruotsin jatkosta ja eteni neljän parhaan joukkoon.

MM-kisojen puolivälierät tarjosivat melkoisia yllätyksiä. Loistavan alkulohkon pelannut Sveitsi taipui Saksalle ja Leijonat joutui pettymään pudoten jatkosta Kanadalle. Päivän suurimmasta yllätyksestä vastasi kuitenkin kisojen toinen isäntämaa, nimittäin Latvian illassa Ruotsi putosi jatkosta Latviaa vastaan.

Suomen ja Latvian yhteiskisoissa pudotuspeleissä lauantain ja sunnuntain ottelut pelataan ennalta sovitulla tavalla Suomessa, Tampereella. Näin tapahtuu siitäkin huolimatta, että isäntämaista Suomi on ulkona neljän parhaan joukosta, kun taas toinen isäntämaa Latvia paikkansa neljän parhaan joukossa otti.

Mainos:

Latvialta nähtiin puolivälierässä todella hieno ja uhrautuva esitys. Voiton takuumiehenä toimi maalivahti Arturs Silovs, joka venyi kiekon tielle peräti 40 kertaa joutuen antautumaan vain kerran Ruotsin tulituksen edessä. Kenttäpelaajista Rihards Bukarts oli mukana kaikissa Latvian kolmessa osumassa, kun joukkue kaatoi Ruotsin lukemin 3-1 ja Bukarts kirjasi tehot 0+3=3.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.