Latvialaispuolustajalle mätkäistiin neljän vuoden mittainen dopingpanna

Liigapörssi pilalle jääkiekko Liiga kolmosdivisioona New York Islanders KooKoo Ässät HIFK Dale Hawerchuk KalPa TPS NHL Markus Granlund Nigel Dawes NHL-seura Jokerit Tallinnassa IIHF Tappara Liiga mestis HPK dopingpanna CHL Lukas Radil SKA Pietari TPS Lukko Andreas Lilja nhl jääkiekko liiga khl Harri Tikkanen

Latvialaiselle Kriss Grundmanisille on mätkäisty neljän vuoden mittainen dopingpanna. Miehen näytteestä löytyi merkkejä meldoniumista.

Kriss Grundmanis kärähti dopingista viime vuoden joulukuussa pelatun Latvian pääsarjaottelun jälkeen. Kyseinen rikkomus tuli kalliiksi 31-vuotiaalle puolustajalle, sillä tuloksena oli neljän vuoden mittainen dopingpanna. Mies on pelikelpoinen seuraavan kerran 19. tammikuuta 2024.

Grundmanis ei ole edustanut maataan jääkiekon MM-kisoissa, mutta sen sijaan alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa puolustaja on nähty. Pohjois-Amerikan juniorisarjoissakin aikoinaan pelannut Grundmanis on pelannut viimeiset vuoden Latvian pääsarjassa. Neljästi mies on päässyt juhlimaan myös maansa mestaruutta.

Latvian pääsarjan lisäksi Grundmanis on pelannut myös Englannissa, Tshekin alasarjoissa sekä Kazakstanissa.

Lue myös: Venäläislähde: Kari Jalonen lähellä KHL-sopimusta Barysin kanssa!