Leijonat ei kuulu mestarisuosikkien joukkoon – tässä suurimmat voittajasuosikit

leijonat mm-leiriryhmä leijonien Tshekki

Leijonat ei tämän vuoden jääkiekon MM-kisoissa kuulu lähellekään suurimpien mestarisuosikkien joukkoon, vaan MM-kulta olisi jättiyllätys.

Leijonien materiaali ei ole lähelläkään turnauksen kovin, mikä näkyy myös mestaruuden todennäköisyyksissä ennen turnausta. Suomi on jopa poikkeuksellisen kaukana suurimmasta mestarisuosikista, joka on Kanada. Esimerkiksi Coolbetilla Kanadan mestaruudesta saa kertoimeksi 3.75. Puolestaan Leijonien maailmanmestaruus antaa kertoimen 11.00. Näin ollen tästä voi jo päätellä sen, miten suurena altavastaaja Suomi turnaukseen lähtee.

Kanadan suosikin asema ei todellakaan ole selvä, vaan ennakolta mestaruus on täysin kolmen maan kauppaa. Huikaisevat joukkueet jalkeille saaneet USA ja Ruotsi ovat käytännössä samalla viivalla, sillä kummankin maan kerroin Coolbetilla on 4.00.

Mainos:

Suomi on puolestaan seuraavassa kolmikossa, jotka lähtevät selvinä haastajina liikenteeseen. Kisaisäntä Tshekki saa kertoimen 11.00 ja Sveitsi 12.00. Mestarin tuleminen tämän kuusikon ulkopuolelta olisi aivan jättimäinen paukku.