Jättiyllätys luvassa? – Kiinnitä huomiota tähän faktaan Leijonien Itävalta-ottelussa

Itävalta

Leijonat jatkaa MM-kisapelejään kahden huilipäivän jälkeen torstaina, kun vastustajaksi alkulohkon neljännessä matsissa asettuu Itävalta.

Itävalta suoritti MM-kisojen tiistai-illassa sensaatiomaisen tempun: Kanada oli murjonut kahdessa erässä taululle tylyäkin tylymmät 1-6-lukemat, mutta kolmannessa erässä nähtiin suoranainen ihme, josta puhutaan kahvipöydissä vielä vuosienkin kuluttua.

Itävalta nimittäin alkoi latomaan maaleja siten, että ajassa 59:11 Marco Rossi tasoitti numerot 6-6:een. Tuloksena oli lopulta jatkoaikatappio, mutta siitä huolimatta nousu tullaan muistamaan vielä pitkään.

Mainos:

Huomionarvoista on kuitenkin se, että myös kivikovaa Sveitsiä vastaan joukkue onnistui latomaan peräti 5 osumaa, päätösnumeroiden ollessa Sveitsin hyväksi 6-5.

Tästä faktasta nousee esiin herkullinen poiminta, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa Suomen ja Itävallan välisen ottelun yli 5,5 maalille peräti 1,76:n kertoimen ja yli 6,5 maalille puolestaan 2,48.

Huom! Mikäli 30€ ilmaisveto lätkään kiinnostaa, kannattaa tsekata Lätkäklubi-tarjous!

Kun ottaa huomioon, ettei Leijonienkaan ruuti ole varsinaisesti ollut kovinkaan märkää parissa viimeisessä ottelussa – eli maalinteko on luonnistunut – on over-vaihtoehdolle tarjottavat kertoimet jopa herkullisia pelikohteita.

Tsekkaa myös: MM 2024: Suomi – Itävalta | Näin katsot ottelun TV:stä!