MM 2024: Suomi – Itävalta | Näin katsot ottelun TV:stä!

Leijonat Norja Kanada Suomi Itävalta MM-kisat 2024 televisiointi TV

Leijonien otteluohjelma MM-kisoissa on sisältänyt kaksi vapaapäivää, mutta torstaina on aika palata askiin, kun vastaan asettuu Itävalta.

Tarjous: Nappaa 30€ ilmaisveto lätkään!

Suomella on avausottelussa kohdatun Tshekin jälkeen ollut kaksi niin sanotusti helpompaa koitosta, joista molemmista Jukka Jalosen ryhmä on selvinnyt kunnialla. Joskus heikompia maita vastaan on nähty jopa kompastumisiakin, mutta sekä Iso-Britannia että Norja hoituivat tällä kertaa kunnialla selvien numeroiden kera.

Mainos:

Coach Jalonen ei kuitenkaan ole jäänyt lepäämään laakereillaan ja tyynyt nähtyyn, sillä Itävalta-matsiin kentälliset ovat menossa uusiksi.

Nyt vastaan asettuva Itävalta on mielenkiintoinen vastus, sillä se hävisi ensin Tanskalle tylysti 1-5, mutta kivikovaa Sveitsiä vastaan tuloksena oli niukka 5-6-tappio.

Tiistaina joukkue suorittikin sitten todellisen ihmeen, jota muistellaan vielä vuosienkin kuluttua, kun se nousi viimeisessä erässä Kanadaa vastaan 1-6-tilanteesta tasoihin lukemiin 6-6. Tuloksena oli kuitenkin lopulta jatkoaikatappio numeroin 6-7.

Leijonien kannattaakin muistaa torstaina, että olivat numerot taululla mitkä tahansa, loppuun saakka kannattaa pelata.

Näin katsot Suomi – Itävalta -pelin TV:stä

TV-oikeudet lepäävät tulevat vuodet Viaplayn hallussa, mutta kanavapaketti maksaa kuukaudessa peräti 45 euroa.

On kuitenkin ilmainen tapa seurata Leijonien otteita, sillä MTV3-kanava näyttää kaikki Suomen pelit – sekä turnauksen ratkaisuottelut – suorana lähetyksenä. Selostajana näissä matseissa toimii takuuvarma leijonaääni Antero Mertaranta. Näin ollen Suomen ja Itävallan välinen ottelu on tarjolla torstaina ilmaiskanavalta.

Toki ottelu näkyy myös MTV:n Katsomo-palvelussa kuukausimaksua vastaan.