MM-kisoihin tähtäävä treenikausi on avattu! – Leijonat kaatoi Latvian jatkoajalla

leijonat latvia

Suomi avasi harjoituskautensa Latvian leirin yhteydessä, ja isäntämaa sai todeta Leijonat paremmakseen niukalla erolla.

Pekka Jormakka vei Suomen avauserässä johtoon, ja tämän jälkeen Patrik Puistola iski lukemiksi 2-0.

Latvia kiri kuitenkin toisessa erässä Oskars Lapinskisin osumalla maalin päähän ja iski pelin päätöserässä tasoihin Roberts Kalkisin toimittamana.

Näissä 2-2-numeroissa edettiin jatkoajalle, jota oli jäljellä reilun minuutin verran, kunnes Sebastian Repo naulasi 3-2-loppulukemat.

Ottelun parhaana palkittiin Suomen avausmaalin viimeistellyt Puistola.

– Ihan hyvä peli meiltä, olisimme voineet hoitaa jo varsinaisella peliajalla. Vastuuta tuli hyvin, ja tutun kentän kanssa pelasin, niin ei paljon mikään muuttunut, Puistolan maaliin syötön tarjoillut leijonadebytantti Konsta Helenius totesi TV5:n haastattelussa.

Harjoituspelit jatkuvat heti torstaina, kun Suomi ja Latvia iskevät uudemman kerran yhteen Riga Arenalla. Ottelu alkaa klo 19:30.