Leijonat sai karmivan selkäsaunan lauantaina Karjala-turnauksessa

MTV Suomen Jääkiekkoliitto Leijonat MM-kisojen 2023 otteluohjelma Sakari Manninen MM-kisojen tähdistökentällinen Ruotsi Leijonien parhaat pelaajat

Leijonat oli täysin vastaantulija lauantaina pelatussa Karjala-turnauksen ottelussa Tshekkiä vastaan, sillä loppunumerot olivat 3-7.

Jääkiekon MM-kisat 2024 siintää keväässä, mihin näyttöjä annetaan esimerkiksi Karjala-turnauksessa. Lauantain Tshekki-ottelu ei ainakaan tuonut paperille paljoa plussaa, sillä Suomi jäi totaalisesti jalkoihin.

Jo avauserässä kyyti oli kylmää, sillä Tshekki karkasi 3-0-johtoon. Leijonien kiri kuitenkin käynnistyi Niko Huuhtasen osumalla. Toisessa erässä olikin virtaa enemmän ja onnistumisia napsahti, kun Antti Suomela ja Eemil Erholtz nostivat Suomen jo tasoihin.

Tshekki kuitenkin vastasi erän loppupuolella, kun joukkue osui reilun minuutin sisään kahdesti. Tästä Suomi ei enää toipunut, vaan Tshekki kaunisteli päätöserässä lukemia David Tomasekin ja Radan Lencin osumilla. Näin ollen loppunumerot kirjattiin Nokia Arenan pettymykseksi 7-3.