Leijonat hakee seuraavaa voittoa Itävallan kustannuksella – tässä Leijonien kentälliset iltapäivän otteluun

Suomen Leijonien kentälliset joukkue Leijonien kentälliset Harri Pesonen

Suomi kohtaa lauantaina toiseksi viimeisessä alkulohkon ottelussaan Itävallan. Leijonien kentälliset iltapäivän otteluun Itävaltaa vastaan on julkaistu.

Leijonat voi nousta tänään ainakin hetkellisesti lohkossa kahden parhaan joukkoon, mikäli se kaataa Itävallan iltapäivän ottelussa. Iltaottelussa Ruotsi kuitenkin kohtaa Ranskan ja Tre Kronorilla on mahdollisuus nousta takaisin Leijonien ohi.

Suomen osalta lohkovoitto tai edes paikka kahden parhaan joukossa ei ole omissa käsissä, sillä Leijonat hävisi sekä USA:lle että Ruotsille keskenäiset kamppailut. Tänään Itävalta – Suomi -ottelussa Leijonat on suuri ennakkosuosikki ja ainoastaan voitto kelpaa. Suomen tavoite lohkon viimeisissä otteluissa onkin saada peli uomiinsa ja etenkin hyökkäyspeli kulkemaan.

Mainos:

Mikko Rantanen johtaa Suomen sisäistä pistepörssiä, vaikka Colorado Avalanchen suomalaistähti ei ole saanut vielä maalitiliään tässä turnauksessa auki. Rantasen ja Leijonien kannalta olisi erityisen tärkeää, että joukkueen ykköstähti saisi maalihanat auki ennen pudotuspelien alkamista.

Leijonien kentälliset Itävaltaa vastaan


Maalivahti:
33 Emil Larmi

Varamaalivahti:
45 Jussi Olkinuora

1:
70 Teemu Hartikainen – 65 Sakari Manninen – 96 Mikko Rantanen
4 Mikko Lehtonen – 55 Atte Ohtamaa

2:
84 Kaapo Kakko – 74 Antti Suomela – 42 Kasperi Kapanen
3 Olli Määttä – 50 Miika Koivisto

3:
82 Harri Pesonen – 91 Juho Lammikko – 10 Joel Armia
52 Mikael Seppälä – 2 Ville Pokka

4:
29 Ahti Oksanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila
6 Niklas Friman – 23 Nikolas Matinpalo

Ottelu Leijonien ja Itävallan välillä alkaa kello 16:20 ja ottelusta on tarjolla ilmainen lähetys televisiosta MTV3 -kanavalta. Lisäksi kaikki MM-turnauksen ottelut voit katsoa C More -palvelusta.