Leijonat kohtaa Ranskan – tässä Suomen kentälliset keskiviikkoillan otteluun

Leijonat jääkiekko TV5 Leijonien kentälliset Suomi - Ruotsi Karjala-turnaus antti mäkinen jääkiekon

Suomi kohtaa Ranskan keskiviikkona Tampereen illassa. Leijonat jahtaa turnauksen toista voittoaan. Leijonien kentälliset illan otteluun on julkaistu.

Keskiviikkona Leijonilla on edessään turnauksen neljäs ottelu, kun vastaan luistelee Ranska. Leijonat metsästää turnauksen toista voittoaan.

Suomen otteluohjelma on ollut toistaiseksi varsin haastava. Ensin Suomi kohtasi Yhdysvallat, toisessa ottelussa oli vastassa Saksa ja maanantaina Suomi kohtasi Ruotsin. Päävastustajat on nyt kohdattu ja lopuissa alkulohkon otteluissa Leijonille ei kelpaa mikään muu kuin voitto, sillä vastustajat helpottuvat jonkin verran aikaisemmasta.

Mainos:

Leijonien joukkueesta tehoja kaivataan etenkin Mikko Rantaselta, joka saapui NHL:stä joukkueeseen suurin odotuksin, mutta ei ole kuitenkaan saanut vielä maalihanojaan MM-turnauksessa auki. Suomen sisäisessä pistepörssissä kärkipaikkaa pitää Sakari Manninen kolmella tehopisteellään.

Leijonien kentälliset otteluun Ranskaa vastaan

Maalivahti:
33 Emil Larmi

Varamaalivahti:
30 Christian Heljanko

1:
70 Teemu Hartikainen – 65 Sakari Manninen – 96 Mikko Rantanen
4 Mikko Lehtonen – 55 Atte Ohtamaa

2:
10 Joel Armia – 76 Jere Sallinen – 84 Kaapo Kakko
3 Olli Määttä – 50 Miika Koivisto

3:
82 Harri Pesonen – 91 Juho Lammikko – 42 Kasperi Kapanen
52 Mikael Seppälä – 2 Ville Pokka

4:
29 Ahti Oksanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila
6 Niklas Friman – 23 Nikolas Matinpalo

Ottelu Suomi – Ranska alkaa kello 20:20 ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi MTV3 -kanavalta. Kaikki MM-kisojen ottelut on tuttuun tapaan katsottavissa maksullisen C More -palvelun kautta.