Leijonat kohtaa Ranskan keskiviikkoiltana – näin näet Suomi – Ranska ilmaiseksi televisiosta

Suomi - Ranska

Suomi ja Ranska kohtaavat toisensa keskiviikkona Tampereen illassa. Leijonat on kohdannut alkulohkossa kolme niin sanottua päävastustajaansa ja tulos on jättänyt toivomisen varaa.

Suomi kohtaa Ranskan keskiviikkoiltana Tampereella. Leijonat on kohdannut näissä MM-kisoissa nyt USA:n, Saksan ja Ruotsin. Kasassa Suomella on nyt neljä pistettä, yhden voiton ja yhden rankkaritappion turvin.

Suomen otteet ovat jättäneet toivomisen varaa. Yhdysvaltoja vastaan Leijonat jäi melko pahasti pelillisestikin jalkoihin. Saksa -ottelussa Leijonat onnistui raapimaan voiton, vaikka mitään pelillistä riemuvoittoa ei vieläkään kaukalossa nähty. Ruotsia vastaan Leijonat pelasi turnauksen parhaan ottelun toistaiseksi, mutta viimeistely ontui ja Ruotsi vei kaksi pistettä mukanaan lopulta voittolaukausten jälkeen.

Mainos:

Leijonat on kohdannut nyt kaikki kolme niin sanottua päävastustajaansa alkulohkossa, otteluohjelmassa on jäljellä enää ennakkoon heikompia maita. Ensimmäisenä Suomi saa vastaansa jopa ihan potentiaalisen yllättäjän, kun vastaan luistelee Ranska.

Edellisen kerran maat kohtasivat toisensa vuoden 2019 kisoissa, tuolloin Leijonat oli vahvempi lukemin 3-0. Tätä ennen edellinen kohtaaminen on vuoden 2017 MM-kisoista, kun Ranska luuttusi Leijonilla jäätä voittaen ottelun 5-1. Aliarviointiin ei ole tänäkään vuonna varaa, vaikka Ranska ennakkoon onkin Suomea heikompi joukkue.

Leijonien osalta lohkon kakkossija alkaa näyttää melko maksimisuoritukselta, eikä sekään ole enää omissa käsissä. Suomen todennäköisin sijoitus lohkossa onkin tällä hetkellä kolmas. Alkulohkon viimeisten ottelujen aikana Jukka Jalosen on saatava Leijonien peli takaisin raiteilleen, muuten kotikisat jäävät tänä vuonna Suomen osalta lyhyiksi.

Sinulla on helppo työ katsoa MM-ottelut ilmaiseksi, sillä IIHF lähettää jokaisen taiston suorana YouTubessa. Suomessa katsominen on geoblokattu, koska C Morella on yksinoikeus. Sen kiertäminen on kuitenkin helppoa ja täysin sallittua, joten tsekkaa ohjeet alta.

1. Lataa NordVPN-palvelu ja hyödynnä huima tarjous TÄSTÄ LINKISTÄ!

2. Vaihda virtuaalinen sijaintisi toiseen maahan.

3. Katso Leijonien MM-ottelut ilmaiseksi IIHF:n YouTube-kanavalta.