Leijonat näillä ketjuilla Slovakian kaatoon – Harri Säteri aloittaa maalilla

Suomen kentälliset Suomi - Slovakia Leijonien kentälliset suomi kanada live stream leijonat mm-kisat 2021

Suomi aloittaa urakkansa miesten jääkiekkoturnauksessa Pekingin olympialaisissa torstaiaamuna Suomen aikaa. Leijonien kentälliset avausotteluun on harjoitusten perusteella selvillä, aloittavasta maalivahdista ei ole kuitenkaan vielä varmuutta.

Pekingin olympialaiset saadaan Suomen Leijonien osalta käyntiin torstaina Slovakiaa vastaan.

Leijonien kentälliset torstain otteluun on harjoitusten perusteella selvillä. Jukka Jalonen paljasti keskiviikkona, että Suomen maalilla aloittaa Harri Säteri. Ykkösmaalivahdiksi kaavailtu Jussi Olkinuora vapautui keskiviikkona eristyksestä ja olisi täten ollut Leijonien käytettävissä avausottelussa. Olkinuoran tapaan eristyksissä ollut, joukkueen varakapteeni, Marko Anttila ei ole mukana kokoonpanossa Slovakia -ottelusssa.

Mainos:

Muista hyökkääjistä sivussa ovat Toni Rajala, Veli-Matti Savinainen sekä Teemu Turunen. Puolustajista varalla ovat Oliwer Kaski sekä Tommi Kivistö.

Suomen ykkösketjun muodostavat odotetusti Ufan tehokolmikko Markus Granlundin, Sakari Mannisen sekä Teemu Hartikaisen muodostamana. Alta näet kentälliset, joilla Leijonat harjoitteli keskiviikon harjoituksissa.

Leijonien kentälliset keskiviikon harjoituksissa:

Hyökkäysketjut:

Markus Granlund – Sakari Manninen – Teemu Hartikainen
Joonas Nättinen – Miro Aaltonen – Niko Ojamäki
Iiro Pakarinen – Valtteri Filppula – Harri Pesonen
Saku Mäenalanen – Hannes Björninen – Leo Komarov

Varalla: Toni Rajala, Veli-Matti Savinainen, Teemu Turunen, Marko Anttila

Pakkiparit:

Petteri Lindbohm – Sami Vatanen
Mikko Lehtonen – Juuso Hietanen
Atte Ohtamaa – Ville Pokka
Niklas Friman – Valtteri Kemiläinen

Varalla: Oliwer Kaski, Tommi Kivistö

Suomi – Slovakia käynnistyy torstaina kello 10:40 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta TV5 -kanavalta. Kaikki turnauksen jääkiekko-ottelut on katsottavissa maksullisesta Discovery+ -palvelusta. Leijonat kohtaa Slovakian lisäksi alkulohkossa Latvian ja Ruotsin.