Venäjän olympiaurheilijat iskivät miesten olympiakiekon avausmaalin – todellinen pukukoppimaali

Venäjän olympiaurheilijat olympiajoukkue kokoonpano IIHF

Pekingin olympialaiset on saatu käyntiin myös miesten jääkiekon osalta. Miesten turnauksen avausmaalista vastasi Venäjän olympiaurheilijat.

Pekingin olympialaiset polkaistiin käyntiin myös miesten jääkiekon osalta. Avausottelussa vastakkain ovat Venäjän olympiaurheilijat ja Sveitsi.

Ensimmäinen erä näytti päättyvän maalittomissa lukemissa, mutta Venäjän Anton Slepyshev oli asiasta eri mieltä. Venäläinen iski kiekon sveitsiläispuolustajan kautta sisään vain kolme sekuntia ennen ensimmäisen erän päätöstä ja myös miesten jääkiekkoturnauksen avausmaali oli tosiasia.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Slepyshevin osuma jäi lopulta koko ottelun ainoaksi ja näin ollen turnauksen avausottelu päättyi Venäjän olympiaurheilijoiden 1-0 -voittoon.

Keskiviikkona on luvassa vielä toinen ottelu, kun kello 15:10 toisistaan mittaa ottavat Tshekki ja Tanska. Leijonat aloittaa oman olympiaurakkansa torstaina kello 10:40 alkavalla ottelulla Slovakiaa vastaan.