Suomi kohtaa Tshekin Tampereen illassa – näillä kentällisillä lohkovoittoa jahtaamaan

Leijonien harjoitusottelut kentälliset Saku Mäenalanen Suomen kentälliset

Suomi kohtaa Tshekin Tampereen illassa alkulohkon päättävässä ottelussa. Leijonien kentälliset lohkovoiton ratkaisevaan otteluun on julkaistu.

Suomi lähtee Tampereen tiistai-illassa jahtaamaan lohkovoittoa kotiyleisön edessä. Panokset ovat selvillä, Leijonat tarvitsee kolme pistettä varmistaakseen lohkovoiton. Myös kahden pisteen voitto tai yhden pisteen tappio voi riittää, mutta se vaatisi Latvian voittoa Ruotsista.

Tshekki tarvitsee kolme pistettä, jotta se voi lohkon voittaa. Sekään ei sille välttämättä riitä, kun Ruotsi on kaksi pistettä Kari Jalosen valmentamaa joukkuetta edellä. Tshekki kuitenkin nousee varmuudella Leijonien ohi, mikäli se kolme pistettä Suomelta tänään nappaa. Muussa tapauksessa Suomi sijoittuu lohkossa vähintään toiseksi.

Mainos:

Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu. Ykkösmaalivahdin paikka näyttäisi olevan sementoitu, kun loistavasti turnauksessa esiintynyt Jussi Olkinuora jatkaa maalilla.

Leijonien kentälliset Tshekki -otteluun

Maalivahti:
45 Jussi Olkinuora

Varamaalivahti:
29 Harri Säteri

1:
64 Mikael Granlund (A) – 65 Sakari Manninen – 70 Teemu Hartikainen
4 Mikko Lehtonen – 38 Juuso Hietanen

2:
25 Toni Rajala – 51 Valtteri Filppula (C) – 76 Jere Sallinen
41 Miro Heiskanen – 50 Mikael Seppälä

3:
82 Harri Pesonen – 91 Juho Lammikko – 10 Joel Armia
3 Niklas Friman – 2 Ville Pokka

4:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (A)
23 Esa Lindell – 55 Atte Ohtamaa

Tiistai on MM-kisojen alkulohkojen osalta viimeinen pelipäivä. Pudotuspelit polkaistaan käyntiin torstaina 26. toukokuuta. Tsekkaa kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!