Leijonien ensimmäinen MM-leiriryhmä julkaistu – mukana useampi todellinen yllätysnimi

Leijonien kentälliset joukkue U18 MM-kisat Suomen joukkue Nuoret Leijonat Leijonien joukkue Pikkuleijonat Suomi voitti MM-kultaa Leijonien Leijonat kisapassit kokoonpano Pikkuleijonien kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien MM-joukkue Suomi - Venäjä Suomen olympiajoukkue Leijonien pelipaidat olympialaisissa Suomen Leijonien joukkue Karjala-turnaus Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat miesten Pikkuleijonat Hlinka Gretzky Cup Kanada - Suomi - Tshekki Leijonat Kazakstan - Suomi Pikkuleijonat

Leijonien MM-joukkue alkaa hahmottua. Ensimmäinen leiriryhmä on julkaistu. Joukkue koostuu isoilta osin olympiavoittajista, mutta mukana on myös muutama todellinen yllätysnimi.

Jukka Jalonen on tehnyt ensimmäiset valintansa leiriryhmästä kohti kotikisoja ja Leijonien MM-joukkue alkaa hahmottua.

Ensimmäinen leiriryhmä koostuu isoilta osin olympiavoittajista, mutta mukana on myös ensikertalaisia ja yllätysnimiä. Suurimpia yllätyksiä ovat ilman muuta SaiPan Valtteri Ojantakanen sekä Nuutti Viitasalo ja KalPassa menneellä kaudella kiekkoillut Juuso Könönen. Olympiakultaa voittaneita Leijonia on mukana peräti 14, joka on ensimmäiselle leirille todella suuri määrä.

Mainos:

Leijonien MM-joukkue – ensimmäinen leiriryhmä

Maalivahdit
30 Westerholm Niclas
35 Tuohimaa Frans
45 Olkinuora Jussi

Puolustajat
2 Pokka Ville
3 Friman Niklas
7 Kaski Oliwer
18 Maalahti Kalle
34 Viitasalo Nuutti
38 Hietanen Juuso
42 Vatanen Sami
52 Pelli Arttu

Hyökkääjät
15 Aaltonen Miro
20 Ojamäki Niko
21 Könönen Juuso
23 Nenonen Markus
24 Björninen Hannes
25 Petman Ville
28 Nättinen Joonas
37 Erholtz Eemil
39 Ojantakanen Valtteri
60 Granlund Markus
65 Manninen Sakari
70 Hartikainen Teemu
82 Pesonen Harri

Leijonien joukkue näyttää jo tässä vaiheessa erittäin laadukkaalta, kun huomioidaan, että Liigassa pelataan vasta puolivälieriä, jossa mukana on kahdeksan parasta joukkuetta. Lisäksi mukana ei vielä luonnollisestikaan ole ainuttakaan NHL-vahvistuksia. NHL:stä odotetaan Leijonien joukkueeseen ainakin muutamaa vahvistusta kotikisoihin.

Leijonat kohtaa ensimmäisellä leiriryhmän joukkueella Tanskan pääsiäsviikolla.