Leijonien turnauksen parhaat pelaajat valittiin semifinaalin jälkeen – tässä Suomen palkitut

MTV Suomen Jääkiekkoliitto Leijonat MM-kisojen 2023 otteluohjelma Sakari Manninen MM-kisojen tähdistökentällinen Ruotsi Leijonien parhaat pelaajat

Leijonien parhaat pelaajat kotikisoissa valittiin semifinaaliottelun jälkeen. Leijonat kaatoi lauantai-iltapäivänä semifinaalissa Yhdysvallat ja eteni MM-finaaliin.

MM-kisoissa turnauksen parhaat pelaajat valitaan jokaisen joukkueen osalta kun MM-kisat tulevat joukkueen osalta päätökseen. Neljän parhaan joukkueen osalta parhaat pelaajat palkitaan jo semifinaalien jälkeen.

Leijonien parhaat pelaajat valittiin Yhdysvaltoja vastaan pelatun semifinaalin jälkeen. Valinnoissa ei sen suurempia yllätyksiä nähty. Kolmen parhaan pelaajan joukosta löytyi hyökkäysosaston kapellimestari Sakari Manninen, puolustuksen liideri Mikko Lehtonen ja huikeat kisat tolppien välissä pelannut Jussi Olkinuora.

Mainos:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Suomen osalta turnaus huipentuu sunnuntaina, kun luvassa on kotikisojen viimeiset ottelut. Leijonat pelaa sunnuntaina MM-finaalissa, vastustaja ei ole vielä tiedossa. Katso MM-kisojen otteluohjelma ja tulokset kokonaisuudessaan!