Liiga jatkuu tällä viikolla!

Liiga

Suomalaisen jääkiekon pääsarja Liiga jatkuu tällä viikolla. Alunperin Liigan piti olla ennenaikaisella joulutauolla, joka päättyy vasta tapaninpäivän jälkeen, mutta nyt sarjaa on päätetty jatkaakin jo tällä viikolla.

Liiga määrättiin ennenaikaiselle joulutauolle koronavirustilanteen heikentymisen vuoksi. Sarjan oli määrä jatkua vasta joulun jälkeen, mutta nyt liigafaneille on saatu hyviä uutisia.

Liiga nimittäin jatkuu jo tällä viikolla, kun keskiviikkona Pelicans ja TPS kohtaavat toisensa. Perjantaina on tarjolla vielä kaksi muuta ottelua, kunnes Liigan on määrä jäädä joulutauolle.

Mainos:

Suomalaisen jääkiekon pääsarja julkaisi viikonloppuna tiedotteen, jonka mukaan kaikki joulukuun ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Liigan johtohenkilöt ovat läpi korona-ajan puhuneet siitä, että sarjaa ei voida pelata tyhjille katsomoille.

Sarjan jatkuminen jo joulukuussa on kuitenkin todella tärkeää kokonaisen runkosarjan kannalta. Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kommentoi asiaa seuraavasti Liigan tiedotteessa:

-Tilanne alkoi käydä haastavaksi myös tavoitteeksi asetetun täyden runkosarjan pelaamisen osalta, joten aloimme kartoittaa seurojen kanssa mahdollisuutta pelata muutamia otteluita ilman yleisöä. Tämä ratkaisu tukee sarjaohjelman läpiviemistä sekä myös mahdollistaa kannattajille sarjan seuraamisen ilman pidempiä taukoja. Selvitämme vielä areenakohtaisesti mahdollisuutta pitää otteluiden aikana ravintolatoimintoja rajoitetusti auki.

Lue myös: Kaikkien klassikkovideoiden isä ja äiti: Jutipumppu!