Mikä joukkue voittaa Liigan, kuka vie pistepörssin nimiinsä? Katso arvio!

Liiga Liigan finaalit 2023 Liiga-otteluita Liigaan

Liiga käynnistyy tänään yhdellä ottelulla. Liiga-kauden suurin mestarisuosikki tulee Tampereelta, pistepörssin voittajaksi povataan Helsingin IFK:n tuoretta hankintaa.

Liiga-kaus 2021-22 on täällä ja niin on myös spekulaatiot tulevasta mestarista, runkosarjan voittajasta sekä pistepörssin voittajasta.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat tehneet omia arvioitaan kauden alla ja laskeneet todennäköisyyksiä erilaisille tapahtumille. Tämän artikkelin arviot perustuvat siis vedonlyöntimarkkinan tämän hetken konsensukseen.

Mainos:

Tappara suurin mestarisuosikki

Suurin mestarisuosikki on tällä hetkellä Tappara. Aivan sen kannassa on kuitenkin myös HIFK. Lukon uutta mestaruutta pidetään myös varsin todennäköisenä. Selkeään ykköskoriin mainitun kolmikon lisäksi mahtuvat myös Kärpät sekä TPS. Todennäköisimpinä haastajina tälle viisikolle pidetään Ilvestä ja KalPaa.

Keskikastiin povataan selkeästi Pelicansia, KooKoota, SaiPaa, Sportia, HPK:a sekä Ässiä.

Kaikista epätodennäköisimpänä mestarina tällä hetkellä pidetään JYPiä ja Jukureita.

Meneekö pistepörssin voitto Helsinkiin?

Todennäköisimpänä pistepörssin voittajana ennen kauden alkua pidetään Helsingin IFK:n Olli Palolaa yhdessä Tapparan Tyler Morleyn kanssa. Aivan heidän kannastaan löytyy kuitenkin useita ehdokkaita pistepörssin voittoon, kuten Arttu Ilomäki, Jere Innala, Kristian Kuusela sekä Eemeli Suomi. Selkeisiin haastajiin kuuluvat myös mm. Petri Kontiola sekä Michael Keränen.

Liiga-kauden alku tarkoittaa aina myös Liigapörssi-kauden alkua. Löytyykö joku näistä mainituista nimistä sinun pörssijoukkueestasi? Liigapörssi pilalle -työkalu auttaa sinua nappaamaan edun taistellessasi ystäviesi kanssa kimpan voitosta läpi kauden!

Liiga-kausi 2021-22 käynnistyy tänään torstaina kello 18:30 Rauman Lukon ja TPS:n välisellä kohtaamisella. Ottelun lähettämisestä suorana vastaa C More -palvelu.

https://twitter.com/smliiga/status/1435861609654722561

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Liigan Twitter-tililtä.