Markus Nurmi yllättävässä pörssikärjessä ensimmäisen kierroksen jälkeen

Liigapörssi

TPS:n Markus Nurmi on Liigan avauskierroksen jälkeen pörssikärjessä. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin hieman yllättävä pörssi, nimittäin eilen alkanut Liigapörssi on alkanut TPS:n hyökkääjän komennossa.

Kun Liiga alkoi eilen yhdellä ottelulla, alkoi myös Liigapörssi. Kausi alkoi yhdellä ottelulla kun Lukko ja TPS kohtasivat toisensa. Odotettavaa oli, että näistä joukkueista nähdään pörssikärkiä, mutta harva odotti, että näiden joukkueiden pelaajia nähtäisiin Liigapörssin kärkikahinoissa.

Lukon verkkoon yhden osuman tehnyt Markus Nurmi johtaa nimittäin koko Liigapörssiä ensimmäisen kierroksen jälkeen. Nurmi keräsi joukkueellaan 87 pistettä.

Mainos:

TPS:n hyökkääjän joukkueesta avauskierroksella löytyivät Andrey Kareev, Jimi Suomi, Vili Saarijärvi, Mikael Pyyhtiä, Juuso Pärssinen sekä tietenkin itse Markus Nurmi.

Liigapörssin TOP10:stä löytyy myös toinen TPS:n pelaaja, nimittäin Nurmen joukkuetta tähdittänyt Juuso Pärssinen on 80 pisteellään kymmenentenä. Hänen joukkueensa oli muuten identtinen kuin Nurmella, mutta heidän välillään eron teki Saarijärvi, jota ei Pärssiseltä löytynyt. Pärssisen toinen puolustaja oli Elmeri Eronen.

Jos sinä haluat dominoida kavereitasi Liigapörssin kimpassa, niin Liigapörssi pilalle -työkalu auttaa sinua saavuttamaan edun kavereitasi ja muita vastaan!

Liiga jatkuu tänään viidellä ottelulla. Mikäli Nurmi ja Pärssinen eivät tee muutoksia joukkueisiinsa, niin on käytännössä varmaa, että enää tämän illan jälkeen TPS-hyökkääjiä ei enää pörssikärjessä nähdä. Illan ottelut alkavat kello 18:30. Tänään saadaan ensimakua muun muassa siitä, että millainen on Olli Jokisen Jukurit Liiga-jäillä.