Liiga tänään: neljä ottelua

Liigan pudotuspelit pelaajabudjetit Rauman Lukko Liigaa Liigan pudotuspelit kokopleksi siirtotakaraja Liigassa Liiga tarjoaa turvallisen ottelutapahtuman

Kotimainen pääsarjataso jääkiekossa, Liiga, tarjoaa tänään neljä ottelua. Otteluohjelmassa on neljä mielenkiintoista kamppailua, kun pelipaikkakunnat tänään ovat Oulu, Kouvola, Vaasa sekä Tampere.

Liigaa pelataan tänään neljällä eri paikkakunnalla. Oulussa Kärpät kohtaa KalPan, Kouvolassa KooKoo isännöi HPK:a, Vaasassa Sport saa vieraakseen Ässät ja Tampereella Tappara ja JYP ottavat mittaa toisistaan.

Kärpät – KalPa

Oulussa Kärpät lähtee otteluun melko tuntuvana ennakkosuosikkina. Kummankin joukkueen kautta tähän asti kuvaa kuitenkin hyvin sana ”ailahtelu”.

Mainos:

Kärpät lähtee illan otteluun runkosarjan sijalta seitsemän. Pelattuja otteluita 22, kerättyjä pisteitä 36. KalPa on sijan ylempänä kuudentena, pisteitä sillä on kaksi enemmän, mutta niin on myös pelattuja otteluita.

Vaihtavatko joukkueet sarjataulukossa tänään paikkoja?

KooKoo – HPK

Liiga ei jakanut viime kautena koronaviruksen vuoksi mestaruutta lainkaan. Niinpä HPK on edelleen hallitseva mestari. Sen otteista tämä ei kuitenkaan ole tällä kaudella näkynyt.

Jussi Ahokkaan KooKoo on ollut tälläkin kaudella hyvä. Se on sarjassa viidentenä, 24 ottelussa plakkariin on tullut 39 pistettä. HPK sen sijaan on sarjassa surullisesti jumbona. 24 pelattua ottelua ja vain 19 pistettä.

HPK:n kurssin pitäisi hiljalleen kääntyä, jos se mielii vielä pudotuspeleihin.

Sport – Ässät

Sport on parantanut otteitaan läpi kauden ja tällä hetkellä se on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Ässät hengittää kuitenkin niskaan sijan Sportia perässä.

Sport on sarjataulukossa kymmenes. 24 ottelua ovat tuoneet 32 pistettä. Ässät on kerännyt pisteitä saman määrän, otteluita tosin on pelattuna kaksi enemmän.

Tänään Vaasassa ottelussa nähdään pahvifiguureja, kun katsojien on mahdollista ostaa pahvihahmoja katsomoon. Nähdäänkö Vaasassa tänään uusi Suomen ennätys?

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Tappara – JYP

Tappara on kipuillut läpi kauden. Sen otteisiin ei tahdo oikein löytyä tasaisuutta. Tasaisesta kyydistä ei voida toki puhua JYPinkään kohdalla.

Tappara on sarjassa vasta yhdeksäs. 23 ottelua ovat tuoneet tamperelaisille 34 pistettä. Vierasjoukkue JYP on toiseksi viimeinen, sillä on kasassa 20 pistettä 23 pelatusta ottelusta.

Vaikka Tappara ennakkosuosikki iltaan onkin, on tämä kamppailu varmaan se vaikein ennustaa. Vastakkain kun on kaksi joukkuetta, joiden otteluissa voi käydä mitä vain.

 

Liiga tänään kaukaloissa neljän ottelun voimin! Kaikki ottelut alkavat kello 18:30 ja ottelut näyttää tuttuun tapaan C More Sport -palvelu.