Liiga tänään: runkosarjan voittaja ja viimeinen pudotuspelipaikka selvillä

Liigan pudotuspelit pelaajabudjetit Rauman Lukko Liigaa Liigan pudotuspelit kokopleksi siirtotakaraja Liigassa Liiga tarjoaa turvallisen ottelutapahtuman

Liiga palasi tänään yhden lepopäivän jälkeen kaukaloihin. Otteluohjelmassa oli neljä kamppailua. Illan otteluissa ratkesi sekä runkosarjan voitto että Vaasan Sportin pudotuspelipaikka.

Tänään Liigassa pelattiin neljä erittäin mielenkiintoista ottelua. Taistelu viimeisistä suorista pudotuspelipaikoista käy edelleen kiivaana, viimeisestä pudotuspelipaikasta sen sijaan ei tämän illan jälkeen tarvitse enää taistella.

Tänään saatiin tietoon viimeinenkin pudotuspelijoukkue tällä kaudella, kun Vaasan Sport onnistui kaatamaan Oulun Kärpät vieraskaukalossa. Tämän voiton myötä Sportin edelle ei voi enää yksikään joukkue nousta. Sportin kymmenes sija on illan kierroksen jälkeen sementoitu.

Mainos:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Miika Arposen Twitter-tililtä.

Toinen sementoitu sijoitus löytyy sarjataulukon kärkipäästä. Rauman Lukko kaatoi kotonaan Ilveksen lukemin 4-3 ja täten Lukko varmisti runkosarjavoiton.

Myös HIFK ja TPS tulevat sijoittumaan runkosarjassa hyvin todennäköisesti nykyisille sijoilleen, eli HIFK toiseksi ja TPS kolmanneksi. Sijoista 4-9 sen sijaan tullaan käymään vielä hurja vääntö.

Liiga jatkuu huomenna kolmella ottelulla.