Joakim Kemell debytoi Liigassa – ensimmäinen vuonna 2004 syntynyt pelaaja Liigassa

Joakim Kemell uran avausmaali debyytti

Joakim Kemell debytoi eilen Liigassa JYPin paidassa. Mikkelissä Jukurit kaatui lukemin 5-2. Kemellistä tuli ensimmäinen vuonna 2004 syntynyt pelaaja Liigassa ja samalla ensimmäinen 2004 maalin Liigassa tehnyt pelaaja.

JYPin osalta pudotuspelihaaveet tältä keväältä on kuopattu jo tovi sitten. Hienoja tarinoita on silti edelleen mahdollista kirjoittaa, siitä JYP näytti eilen mallia.

Jyväskyläläisseura marssitti kentälle nimittäin ensimmäisen vuonna 2004 syntyneen Liiga-pelaajan, kun Joakim Kemell teki debyyttinsä Mikkelissä. Kemell otti paikkansa nelosketjusta Samuel Heleniuksen ja Mikko Salmion rinnalta.

Mainos:

Kolmannen erän alussa nähtiin liigahistoriaa, kun JYPin nuorukainen iski kiekon maaliin. Näin Kemellistä tuli ensimmäinen vuonna 2004 syntynyt liigapelaaja, joka on onnistunut tekemään maalin Liigassa.

JYP voitti ottelun lopulta vieraskaukalossa lukemin 5-2. Kemell valittiin ansaitusti ottelun kolmanneksi tähdeksi.

Katso alta Jukureiden ja JYPin välisen ottelun huippuhetket:

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Liigassa on tänään otteluohjelmassa kolme ottelua. HIFK palaa tänään kaukaloihin koronatartuntojen ja karanteenien jälkeen, kun se kohtaa kotonaan Pelicansin. Muut ottelut tänään ovat SaiPa – KooKoo sekä TPS-Ässät.