Liiga-seurat järjestävät 3v3 Super Series -turnauksen

HPK FPS liiga mestis hockey night

Liiga-seurat HIFK, Tappara, TPS, Ilves ja Kärpät järjestävät elo-syyskuussa 3v3 Super Series -turnauksen.

Jo aiemmin Liiga-pelien jatkoajalta tuttu 3v3-formaatti otetaan käyttöön nyt myös kauteen valmistavissa harjoitusotteluissa. Super Series -turnauksessa pelataan yhteensä kolme tapahtumaa. Ensimmäinen pelataan 21. elokuuta Turussa. Seuraava 27.-28. elokuuta Tampereella ja huipennus nähdään 11. syyskuuta Helsingissä.

– Kolme vastaan kolme -jatkoaika on ollut todella onnistunut uudistus jääkiekossa ja nyt rakennamme viihdyttäviä tapahtumia faneille kolmessa kaupungissa ja samalla joukkueet pääsevät myös harjoittelemaan kolmella kolmea vastaan pelaamista. Tämä on lisäksi erinomaista markkinointia Liiga-kaudelle, joka alkaa muutama viikko Super Seriesin jälkeen, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen tiedotteessa.

Mainos:

Alkusarjassa ottelut kestävät 2 x 10 minuuttia, kun taas pudotuspeleissä pelit kestävät 2 x 15minuuttia. Kaikki turnaukset tulevat suorana lähetyksenä C Moren kautta.

– Kauteen valmistautuminen saa uuden hienon lisäelementin 3v3-turnauksen muodossa. 3v3-pelit ovat pelaajille uusi hieno kokemus mitata paremmuutta, yleisölle viihdyttävää seurattavaa ja valmennukselle hyvä paikka nähdä pelaajia pelaamassa luonnollista peliä. Hyvät pelaajat erottuvat varmasti tässä pelimuodossa. Lähdemme 3v3 Super Seriesiin menestymään ja tekemään historiaa, kertoo Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola tiedotteessa.

Lue myös: Mikkelin Jukurit laajentaa liiketoimintaansa – osti Hotelli Uusikuun