Liigan pudotuspelien alkuun vain pari viikkoa, mutta otteluohjelma on vielä täysin auki – ”Ihan nelosdivarin puuhastelua”

Liigan pudotuspelit pelaajabudjetit Rauman Lukko Liigaa Liigan pudotuspelit kokopleksi siirtotakaraja Liigassa Liiga tarjoaa turvallisen ottelutapahtuman

Liigan pudotuspelit alkavat reilun kahden viikon kuluttua. Tästä huolimatta pudotuspelien otteluohjelma on vielä täysin auki. Tämä on saanut sarjan fanit hermostumaan.

Liigan runkosarjan viimeinen kierros pelataan 22. maaliskuuta. Taistelu pudotuspelipaikoista käy kuumana ja myös suuria hankintoja siirtojen takarajalla tehnyt Kärpät on vaarassa jäädä kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle.

Liigan pudotuspelit ovat monelle suomalaiselle kiekkofanille kevään kohokohta jääkiekon MM-kisojen ohella. Vaikeuksia otteluiden aikatauluttamisen oman kalenterin kanssa tekee se, että Liiga ei ole vielä julkaissut edes pelipäiviä.

Mainos:

Playoffsit alkavat 24. maaliskuuta, tämä selviää Liigan sivuilta. Pudotuspelien ohjelma tullaan kuitenkin tiedottamaan kierros kerrallaan ja Liigan nettisivujen mukaan ”ensimmäisen kierroksen ohjelmasta tiedotetaan piakkoin”.

Aikataulujen epäselvyys on saanut käyttäjät Twitterissä kritisoimaan Liigan toimia. Toimintaa kuvaillaan muun muassa ”4. divarin puuhasteluksi”.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.