Linus Ullmarkin jäätävä tilasto parani entisestään – myös yksi NHL-ennätys rikki nollapelillä

Boston Bruinsin maalivahti Linus Ullmark venyi kiekon tielle 18 kertaa kun Bruins kaatoi kotijäällään San Jose Sharksin tylysti 4-0. Ullmark rikkoi ottelussa myös yhden NHL-ennätyksen.

Boston Bruinsin kausi on edennyt tähän asti komealla tavalla. 46 pelatun ottelun jälkeen se on koko sarjan piikkipaikalla selvällä 12 pisteen erolla toisen olevaan Carolina Hurricanesiin.

Myös Bruinsin maalivahti Linus Ullmarkin kausi on edennyt tähän asti moitteetta. Ruotsalaisvahdin saldo on tällä hetkellä 25 voittoa, kaksi tappiota ja yksi jatkoaikatappio. Viime yön nollapeli toi tilille tällä kaudella voiton numero 25 ja näin ollen ruotsalaisesta tuli nopeiten yhden kauden aikana 25 voittoa kasaan saanut maalivahti NHL:n historiassa.

Mainos:

Linus Ullmark torjuu nollapelin ja tekee historiaa

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Bruins on napannut tällä kaudella 46 ottelusta yhteensä hurjat 37 voittoa. Jatkoaikatappioita on tullut yhteensä neljä, eli Boston on jäänyt koko kauden aikana vain viisi kertaa pisteittä, kun puoliväli on jo hetki sitten ylitetty. Linus Ullmark jatkaa joukkueen maalinsuulla perinteitä erinomaisesta maalivahtipelistä, johon Bostonissa muun muassa Tim Thomasin ja suomalaisen Tuukka Raskin myötä on päästy tottumaan.