Suomi ja USA kohtaavat MM-välierässä – näin katsot ottelun TV:stä

Pudotuspelit Suomen kentälliset Leijonien

Suomi kohtaa lauantaina jääkiekon MM-kisojen välierässä USA:n. Ottelu käynnistyy klo 14:20 ja voittaja lunastaa paikan finaaliin.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – USA

Leijonat on tällä hetkellä suurin mestarisuosikki ja tilannetta auttaa entisestään se, että joukkue saa vastaansa välierissä ennakkoon nelikon heikoimman joukkueen. Jenkit eivät tunnetusti tuo MM-kisoihin mitään tähtipelaajia ja tälläkin kertaa ryhmä koostuu pääsääntöisesti nuorista ja lupaavista pelureista. USA:ta ei sovi kuitenkaan aliarvioida, sillä onhan suurin osa pelaajista NHL-statuksen omaavia.

Jenkkien peli on myös mennyt turnauksen edetessä eteenpäin ja varmasti motivaatio on täysin toista kuin lohkovaiheessa.

Mainos:

Näin ollen luvassa on taatusti kovan luokan kiekkonäytelmä, josta ei finaalipaikkaa helpolla oteta. Toisessa välierässä kohtaavat puolestaan Tshekki ja Kanada.

Suomen ja USA:n välinen ottelu käynnistyy lauantaina klo 14:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia jääkiekon live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi. Myös MTV3 lähettää taiston TV:n kautta ilmaiseksi.